2010. július 5., hétfő

Alszik a kutyus

Nálam mindig a hiretlen ötletek a leginkább művésziek, és a legklasszabb torták. Ilyen volt az alma tortám, a kis rágcsáló és a szemgolyó tortáim is.

Ez a kis kutyus nagyon édire sikerül, habár be kell, hogy valljam, csupán 1 óra alatt készült el, míg a nagyobb fiúcskánk fel nem kelt. Így mondhatni kutyafuttában (jujj, de nagyon vicces vagyok) készítettem el.
Belül puncsgolyó massza van, kívül unidec, airbrush-al fesve.
Nagyon összecsaptam, de inkább nem hívom fel senki figyelmét arra, mik a hibái, neogy feltűnjön, ami amúgy nem. A nagyon hozzáértők úgyis felfedezik ezeket, de ez van. Gyakorolnom kell még jócskán, hogy olyan tortákat készítsek, mint álmomban! :)







9 megjegyzés:

Angi írta...

Mikor így alszanak, mindig le kell ellenőriznem, élnek-e még. Most is legszívesebben megnézném, lélegzik-e. Nagyon élethű lett, én nem bírnám felvágni :)

haNa írta...

Nagyon jó ez is, bár nálam a felsoroltak közül a rágcsálód viszi a pálmát!!!4 Azt nekem sem lett volna szívem felvágni! :)))

Nudleee írta...

Szívből gratulálok! Nagyon szép lett! Hihetetlen miket alkotsz! :)

Kricky írta...

Angelocska!

Köszönöm szépen!
én is annyira szeretem a kutyusokat, és olyan jó, mikor ilyen vagy hasonló pozitúrákban alszanak.
Megsúgom, még mindig nem vágtuk fel... még nem volt szívem. remélem, nem romlik meg...

haNa!
Köszönöm! A rágcsáló nekem is a kedvecem. azt felvágtuk, és nagyon finom volt. :)
Láttam ám Margitnál a csokis tortádat! eszméletlen szép lett!!!!
Nudlee!

köszönöm szépen!

Pixie Pie írta...

Irtó édi! :) Nagyon ügyi vagy, olyan, mint egy festmény!

Angéla írta...

Csodaszépek a tortáid, irigykedve nézegetem,hogy milyen kézügyességed van. Ilyeneket csak egy cukrászművész tud csinálni, csak gratulálni tudok hozzájuk.

Kricky írta...

Pixie!

köszönöm szépen! A cél az, hogy olyan legyen majd a tortám, mint egy teljesen igazi. :) De nekem már ez is nagyon-nagyon jó érzés, hogy itt tarthatok!

Angéla!

köszönöm neked a kedves szavakat!!
nagyon jól esnek!

Névtelen írta...

Szia!
Grat az összes tortádhoz!Nekem is van airbrush cuccom,de még nem jutott eszembe tortához használni...Ha nem indiszkrét kérdés,akkor milyen festéket használsz?Én egy kenyeret szeretnék csinálni (Apu 50 éves lesz, és pék :)) kb ilyen élethűre, mint a macid.
Nagyon köszi,ha tudsz segíteni!

További jó sütögetést!:D

bye:Adri

Balazs írta...

Szia!

Tényleg nagyon szépek a tortáid de például egy ilyen kutyusnak melyik részét vágod le először? mert akárhogy is kicsit morbid :)
Pl ha a gyerek megkérdi majd hogy miért esszük Buksit?

De le a kalappal!!