2011. október 13., csütörtök

Sushi mini torta

Nagyon szeretem a sushit, itthon szoktam is készíteni. Ez most egy édes változat, amit nagyon rég óta ki szerettem volna már próbálni.

A legfurfangosabb az egészben, ahogy a kaviárt megoldottam. :) Büszke is vagyok magamra! Azért segítséget azért kértem Némó és Lengyel Józsi személyében, mivel ők igazi művészei a cukornak.

Iso plust használtam a "kaviárok" elkészítéséhez. Nagyon meggyőzőek, nemde? :))

ja, igen... a pálcika is K2-ből készült. :))

7 megjegyzés:

Bianka írta...

Fantasztikus

Dia és a konyha írta...

Szuper! Ezt a változatát a sushinak meg is enném. :)

Katucikonyha, írta...

Hát ez mekkora jó!!! A kaviár szuper!

M@rti írta...

Hát ezt meg bicózás közben csináltad?!?
Biztos a sarki étteremben vetted! :-)

tejszínhab írta...

Hehe, én is csináltam egy ilyet, csak nagyban:)) Tortaként és igaziban is finom :)

lenjoz írta...

Nagyon szuper lett ! Bár én nem eszem halat és semmit ami vízben él, de ez,már csak a tudat miatt is , hogy édesség, bevállalnám :)

Pixie Pie írta...

Ez az egyik legjobb sushi torta, amit eddig láttam! Szuper ötlet volt ez a karamell-kaviár, nagyon élethű lett tőle. Mekkora volt egyébként? Rendesen volt benne krém, meg minden, vagy még alatta egy rendes torta?