2013. október 14., hétfő

ecssomóminden

Hanyagolom a blogom, ez már megszokott tőlem ugye... már nem is mentegetőzöm, minek... :(

Az igazság valóban az, hogy rengeteg dolog történik körülöttem. Legfőképpen jók, és ezért hálás vagyok!

A Cukor Show sikere után éppen fel sem tudtam szusszanni, csörgött a telefonom. A Család-barát magazintól hívtak, hogy süssek a műsorban, ráérek -e rögtön csütörtökön...
Nem kicsit meglepve rávágtam egy hangos igen-t! A telefon túloldalán kicsit meglepve hallgatott pár másodpercet a szerkesztő. azért ilyen gyors, határozott igenre biztos nem számított. :)

El sem tudom mondani, mikor volt utoljára lámpalázam. talán iskolás koromban... janem is... mikor a Tökös-Mákos műsorban égettem magam szét a Tv Paprikán. :)

Na, akkor nagyon ideges voltam. most is. Előző éjjel már alig tudtam aludni. Ugye ilyenkor felmerül az emberben, vajon béna leszek -e... mondok -e olyan marhaságot, ami nem oda illő.
Azért eljátszottam a gondolattal, hogy élő adásban majd nyomok egy-két reklámot... mondjuk véletlenül elkottyintom, hogy K2 tortaburkoló... vagy jöjjenek kurzusra hozzám Komáromba meg ilyenek. aztán persze nem így történt.









A felvétel szuper volt, nem is voltam annyira béna, mint gondoltam (azon kívül, hogy nem fejeztem be a tortám).
Mámorosan boldogan tudok most ismét a hétköznapokban élni és óriási energiával próbálok előre haladni!
Ha arra gondolok, hogy ezt mind úgy értem el, hogy nem kaptam hozzá segítséget, marketinget stb... persze a "nem kaptam hozzá segítséget" nem teljesen igaz. nyilván rengeteg segítséget kaptam családtól, barátoktól.
De most én arra gondolok, hogy ez valóban rólam szólt! És engem hívtak! Miattunk jöttek el annyian (kb 400 ember) a Cukor Show-ra, hogy lássák, miket készítünk!

Ez fantasztikus, el sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok érte!
Köszönöm Nektek is, hogy olvassátok a blogom, és minden kattintással növelitek az oldal letöltést!

Aztán az iskolába kellett készítenem tortát, a süti szépség versenyre (1. helyet nyertük)...

sorolhatnám...
Emellett azért nem egyszerű két rosszcsont gyereket nevelni, anyukának lenni, csinosnak lenni... és igen, most jön a rész, hogy elmondjam:

Hogyan lehet torták mellett diétázni?
Ma kezdtem meg életem újra formálását, mármint a testemét. Torna, diéta... és közben itt van mellettem ez a rohadt milkacsoki, amit befalnék egyszerre... :D
Meglátjuk, hogy fog alakulni minden 4 hét múlva.

Addig is a hét megy tovább, szombaton airbrush bemutatózom a Tortadíszítés magazin felkérésére a közönség találkozóján, majd vasárnap Némó bulijára megyek, ahol karamellezhetünk jó páran Monoron!
Puszi mindenkinek, és szorítsatok, hogy nehogy éhen haljak a diétámban! :)

2 megjegyzés:

Gabi, a tortatanonc írta...

Kricky, amit te fejben eldöntesz, azt meg is valósítod. Legyen az pár kiló mínusz, vagy a magyar torta ìzlésvilág megreformálása! ;-)
Gratulálok a szereplésedhez, a cukor ahow-hoz! Még sok hasonlót, ami további pozitìv energiákkal tölt fel!! :-)

Kricky írta...

Gabi!!! Nagyon köszönöm és ezerszer puszillak!!! Jól estek a szavaid!