2012. november 16., péntek

Vizsla kutya torta


Rengeteg kutyus képet nézegettem az interneten, hogy felderítsem, hogyan is néz ki egy vizsla kutya. Mindig hosszasan tanulmányozom az állatokat, mielőtt megformálnám őket tortából.

Azért érdekesség képen meglesem azokat a képeket is, amik tortából készültek és hasonló a téma választása. De másolni tortát nagyon nem szeretnék, és egyedi akarok maradni még mindig, így azok csak inspirációknak jók.

Viszont megfogott egy torta, ami szintén vizsla kutya torta volt.
A facebookon Kabelik Andi készítette. Ritkán fordul elő velem, mikor így oda tudok lenni egy tortáért (minden nagyképűség nélkül), de ez a torta nagyon megfogott. Különösen a kutyus szeme, ami nagyon élethű. Az adja meg az életet.
Nos, elismerem, hogy ha valaki ügyes, ezért is teszem be a képet... :) Nem kértem rá engedélyt, így elnézést, ha mégsem használhattam volna fel... 


Fontosnak tartottam én is, hogy a szem részre aprólékosan kitérjek, hiszen ha azt elrontjuk, már nem is ér semmit az egész (szerintem).

Úgy fújtam le ismét a tortát festék szóróval, hogy a szemeit letakartam, majd a végén a takarást levéve, ecsettel festettem szemet, tekintetet.


Nem szokott velem ilyen előfordulni, de rendesen megfájdult a szívem, mikor ránéztem a kutyusra... Ez a kutyu azt kérdi: "ugye nem fogtok bántani"? Tiszta hülye vagyok, tudom... Néha már nem is tortaként tekintek egy-egy alkotásomra...

Remélem, örömet tud majd szerezni az egy éves kislánynak, akinek készítettem ezt a tortát!



Minden esetre Baluka nagyon összebarátkozott vele... :)


1 megjegyzés:

Zsuzsanna írta...

Szegény kutyát megeszik?! A tekintete, arckifejezése nagyon találó...