Kedves, aranyos barátnőnek készítettem ezt a tortát.
Kicsit szürreális januárban epertortát készíteni "friss" eperből, de ők nagyon ragaszkodtak hozzá. Fenntartásokkal közelítettem efelé az eper felé, de meg kell mondjam, nagyon jó volt az illata. Igaz, sok köze nincs ahhoz az igazi, magyar eperhez, ami a megszokott ideje alatt terem.
A torta turmixolt mirelit eperkrémből és epres pudingból készült. Külseje tejszínhabbal lett díszítve.
A külalakját tekintve, nagyon megtetszett ez a díszítési mód, amit félig magamtól félig az interneten kutakodva találtam ki. Az ötlet: innen.
6 megjegyzés:
Wow, mást nem is írok! :)
Elaléltam a gyönyörtől :)
Nagyon guszta! Milyen fajta díszítőcsővel dolgoztál? Szép!
Egy kis nyár a télben:) gyönyörű!
Nézz be hozzám kérlek, szeretnék neked adni valamit!
az egyik kedvenc tortám! Nyámi!! :) Nagyon szép lett! Veronika
Elfi, Bianka!
köszönöm nektek!
Edit!
köszi. a díszítőcsövem a Bakónál vettem. Nagyon nagy, sűrű csillagcső.
Feketepillangó!
köszönöm a díjat!
Veronika!
én is nagyon szeretem az epret. De azért én még várok addig, míg az ideje lesz. :)
Megjegyzés küldése