2014. május 1., csütörtök

Élménybeszámoló Cukor Show Gasztro Kupa 2014

Kitaláljuk, megálmodjuk és végül megcsináljuk.

Csupán 4 hét állt rendelkezésünkre, hogy véghez vigyük, amit kitaláltunk. A Győri Audi ETO KC csak ekkor ért rá, így nem volt más lehetőségünk.
4 hét nagyon kevés idő.
Rengeteg dolog jön közbe ilyenkor, ketté kell szakadni a család és a munka között.

Ismét egy szuper napot tudhatunk magunkénak, ismét túl vagyunk egy Cukor Show-n.
Azonban én nem szeretném, hogy úgy érezzem valaha is, hogy "túl vagyunk rajta". Mert nekem valóban ez lett az életem.
Önzetlenül, szívből készülök minden egyes show-ra.
Bízom benne, hogy ez mindenki számára kiderült már. Örömmel visszük véghez, és örömmel adjuk át azt, ami bennünk van. Az elhivatottságot, a szakmai alázatot és a munkánk iránti szeretet. És azt szeretném, hogy tudja minden egyes ember, aki ellátogat hozzánk -miattunk vagy értünk-, hogy szeretjük őket!
Köszönöm minden egyes résztvevőnek, aki ellátogatott hozzánk, az összes versenyzőnek, aki részt vett a versenyünkön, hogy megtiszteltek minket a Cukor Show Gasztro Kupán!
Minden versenyző a szívemben egy kis darabka, éppen ezért aggódtam értük, izgultam, vajon elégedettek -e.
Sajnos a zsűri feladata egyáltalán nem hálás, és biztos vagyok benne, hogy lehettünk volna egy-két versenymunkánál engedékenyebbek is.
A döntésünket azonban vállaljuk, de sokat tanultunk belőle. Bizton állíthatom, hogy a legközelebbi verseny igazságosabb lesz. Lesznek közönség szavazatok és versenytársak szavazatai.
Becsülöm az összes versenyzőt, hiszen rengeteget dolgoztak, izgultak és nem kevés kilómétert tettek meg a versenyünk kedvéért.

Köszönetet kell mondanom nagyon sok embernek, akik segítettek, de legfőképpen a férjemnek, Kiss Zsoltnak.
Róla szinte soha nem írok semmit, mert nem szeretnék a magán életembe beavatni senkit sem.
Viszont azt hiszem, hogy a mostani helyzetben ő volt az, aki leginkább a hátán hordott mindent, a legtöbbet segített, és ezt nagyon-nagyon köszönöm neki!

Valahogy a Cukor Show végeztével azt éreztem, hogy a katarzis élmény elmaradt... ok, megcsináltuk... de....
Azt hittem, milyen jó dolog egy verseny lebonyolítása. Nos megsúgom, hogy életemben nem voltam még olyan helyzetben, hogy szigorú legyek és közben igazságos. és közben vitatkozzunk a többi zsűritaggal, hogy melyik versenymunka milyen helyezést érdemel.

Tuti, hogy hasonló helyzetben sok mindenki nem tudna olyan végeredményt hozni, ami mindenkinek megfelelő.
Sajnos, mikor valaki csalódottan távozik, szinte úgy érzem, én vagyok a hibás.
De kárpótolt a nap során a sok kedves szó és az, hogy még mindig nem érzem, hogy abba kéne hagynom, még mindig szeretnék jó bulikban részt venni.
Még mindig ez az életem!

És akármennyire sem tűnik úgy, hogy hálás lennék nektek, higgyétek el, hálás vagyok, hogy olvassátok a blogomat, hogy velem vagytok, és örülök, hogy ennyi embert megismerhettem a csodás új szakmám, a cukrászat révén.

Pár segítőt mindenképpen megemlítenék, mert fontos szerepük volt  a Cukor Show-ban!
Herr Orsival való együttműködés és munka szenzációs volt! Orsi egy csodálatos ember, és őszintén szeretem őt! (jujj, de nehogymár másra gondoljatok, na)
Csodás volt, hogy a nap során betekinthettek a Győri Audi Eto kézilabdás csapattagjai Orsi új hobbijába!
És élvezte mindenki! Meglepetésünkre alig akartak a lányok hazamenni. :) Ennek tényleg nagyon örülök!
Az Eto Park vezetősége, Vajda Gyuri és Németh Niki rengeteget segített és támogatott bennünket ismeretlenül. Köszönjük nekik a tombolára és a versenyre a sok édességet!
A Komfornt Kft-től sok ajándékot kaptunk mind a tombolára, mind a versenyzők részére.
Víghjoenak köszönet a matricázásért és a plakát megszerkesztéséért! (a szöveg beillesztésért bocsááánat), A Stamagnak köszönjük az ajándék csomagokat és a segítséget, a Tortissimonak tortadekorációs eszközöket és ajándékcsomagokat, Gabi Bt-nek a kedvezményes érmeket és a különdíjas kupát, Vasmatics Józsefnek, hogy eljött és emelte a rendezvény színvonalát, az m-Gel-nek a Dia Welness muffinporokat köszönjük, Illés Gergőnek köszönjük az elmondhatatlanul sok tortaburkolóval való támogatást, amit az évek alatt minden esetben kaptunk tőle, köszönet a Németh Cukrászdának Komáromban, akitől ajándékba kaptuk a Győri Audi Etonak a minitortákat, Némethné Lőrincz Annamáriának a sok-sok segítséget a sütésben, illetve a villám segítséget Szabó Andreának, a kis ajándékot a tombolára köszönjük Zsupinak!
A Whirlpoolnak nem köszönjük, hogy az utolsó pillanatban úgy lépett le, hogy nem is szólt, pedig mindenhol reklámozva lett a támogatása... közben pedig nem is jelent meg a rendezvényen.

Lenkének és Némónak az ajándékokat valamint a barátságukat köszönöm!!!!

Tömören azt mondhatom, hogy ennyi. Remélem, hamarosan találkozunk egy újabb eseményen! :) Vigyázzatok, mert mint mindig, most is visszatérek, talán majd egy kicsit más formában. De mint mindenkinek, nekem is illene már végre megújulnom... elvégre idén lesz 5 éve, hogy elkészítettem életem első marcipánnal bevont tortáját.

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Kricky

Ezt a kupát Lenkétől, Némótól és Herr Orsitól kaptam ajándékba:


Extrém Torta kategória:

Oklevél:
Bronzérem:
 Ezüstérem:Ferenci Ágnes tortája és fotója

 Aranyérem:

 Artisztika:

Torta kategória:

Cukorvirág kategória:

1 megjegyzés:

marisz57 írta...

Most volt időm elolvasni a cukorshowról készült beszámolódat.
Fantasztikus élmény lehetett úgy a versenyzőknek, mind a szervezőknek!
Gyönyörű munkák születtek ismét.
Gratulálok és további sok sikert kívánok!