2014. április 5., szombat

Arc torta műszempilla készítőnek/ Xtreme lashes cake

Mikor voltam a Michelle tanfolyamán, már akkor tudtam, hogy nagyon szeretnék arc tortát csinálni. De bevallom, nagyon féltem tőle.
Mivel nem egy hétköznapi tortáról van szó, így azt mondhatni félő, hogy egyeseknek kicsit bizarr a végeredmény.
Egyértelmű, hogy nem is nagyon készítek ilyesmit. Viszont egy általános iskolai osztálytársam megkért, és persze, hogy igent mondtam!

A legnehezebb része a folyamatnak a szempilla elkészítése volt. Nem is sikerült olyanra, mint egy eredeti, nem igazán szerettem volna nem ehető anyagot használni.
A 3D-s műszempilla készítőknek írom, hogy kérem, ne legyenek velem túl kritikusok! :) hiszen azért mégiscsak vannak határok, amiket én még képtelen vagyok átlépni.
(megsúgom, láttam már olyan tortát, ahol a torta olyan élethű volt, hogy az ember elhitte, hogy a tigrist valóban szőr borítja)

Az arc esetében az airbrush nagyon jól jött. Teljesen olyan érzésem volt, mintha sminkeltem volna! :) (imádok sminkelni)
A bőr színt így kevertem ki:  barna (piros+zöld) + fehér (Tortissimo.hu-csak ezt a fehéret érdemes használni, mivel a Kroma colors fehér eltömíti a pisztolyt!). Arcpírhoz tegyünk még egy csepp rózsaszínt a festékhez.

2 megjegyzés:

M@rti írta...

Nagyon jó lett! A műszempillát végül miből oldottad meg? Jó ötlet, hogy "festékes", mert így nem kell szálanként látszódnia.
Gondoltam, hogy megtalálod a megfelelő megoldást erre a problémára! :-D

marisz57 írta...

Csodaságos lett az arctortád!
a második képet nézve olyan érzésem támadt, mint amikor a kozmetikus festi az ember szempilláit! :)