2013. július 21., vasárnap

Gru torta / Despicable Me cake


Elkészült a torta, megettük! :) Volt öröm rendesen. A gyerekek ámulva és bámulva lesték, hogy : "de jóóó! Gru torta! ott vannak a minyonok!" :)

Balu kapitány újabb 1 évvel lett idősebb, most 5 éves! Végre egy olyan torta, ami nekem is tetszik valamennyire! És mivel Balu egyik saját készítésű minyonja is rajta volt a tortán, különösen kedves nekem!
Külön kérésre kerültek fel a különböző minion-ok a tortára. Szerepelnie kellett mindenképpen az első részből a három tagú minion "családnak" is és a második részből egy lila minionnak is.

A két kisfiunk amúgy 1 hónap különbséggel ünnepli a szülinapját. (Természetesen nem ugyan abban az évben születtek... habár hallottam már olyat... na de azok nem mi voltunk. :))
És mivel nem szerettünk volna 2 bulit tartani, így "aligbíromkivárniaszülinapomat" Dávidúr miatt egybe tartottuk őket.

A party nagyon jól sikerült egyébként, amire majdnem két tucat gyerek jött el... azt hiszem, egy időre kivonom magam a forgalomból. :))

A lényegről nem beszéltem:
A "hold" epres tejszínes krémmel töltve, vaníliás piskótában, az alsó torta vanília krém és ugyan az az epres krém, mint a tetején váltakozva futott végig a tortában körbe-körbe. K2 tortaburkolóval bevonva, airbrush festékszóróval dekorálva. A figurák háromszoros marcipánból készültek. Ebben a nagy hőségben a marcipán nagyon jól viselkedett. Teljesen jól formázható a Pro figura márkájú marcipán. A fekete részek az új, színes Unidec tortaburkoló masszából készültek, amit gyárilag természetes ételfestékkel vannak festve. Tökéletes fekete színűek!
M-gel-nél lehet vásárolni.




Sikerült beszerezni a bulira egy csodás csoki szökőkutat, ami a gyerekeknél és persze a felnőtteknél is teli találat volt!


Boldog szülinapot Balu kapitány!és perszer Dávidúr! :)
(Dávid szülinapi tortájával annyira nem büszkélkednék, mert sajnos csak nagyon pocsék képek készültek róla)
Dávid Lego Batman és Bane tortája (tejbegrízes és málnás krémmel töltve):


6 megjegyzés:

Millye írta...

Boldog születésnapot a fiúknak! A torta fenomenális lett! :)

tejszínhab írta...

Imádom ezt a tortát :) Boldog szülinapot a nagyfiúnak;)

M@rti írta...

Ez nagyon tuti torta, és ha már végre elégedett vagy vele (ritkán hallani Tőled) talán a saját szülinapodra is ilyent kellene gyártanod! Úgysem volt ötleted rá! ;-)

marisz57 írta...

A torta nagyon tetszik! Bár a mesét nem ismerem, a figurák jók.
Isten éltesse mindkét fiadat sokáig!

Pixie Pie írta...

Nagyon klassz lett! Cukik a minionok :)

Kricky írta...

Millye! nagyon köszönjük!
Tejszínhab!
köszi!
M@rti!
köszi. ugye az már kiderült azóta, hogy mit kaptam. :)
Marisz!
nagyon köszönöm a fiúk nevében!
Pixie!
a figurák közben végig rád gondoltam... hogy vajon neked tetszik -e majd. :)