2012. szeptember 21., péntek

Egy kedves meglepetés találkozó Szerbiából

Szerbiából keresett meg engem egy hölgy... hogy szeretne eljönni hozzám, de nem airbrush-t tanulni, hanem tortaburkolást, díszítést...
Lelkes amatőrként sok minden nem volt tiszta neki... hogyan burkoljon, mit kenjen a burkolat alá, hogyan készítsen rózsát, hogyan használja a szilikon formázóját (amibe amúgy beleszerettem és nekem is KELLL olyan)

Jó vicc, gondoltam magamban. A torta burkolást én is szívesen megtanulnám végre valakitől profin...
De ő állította, hogy nem viccel, el szeretne jönni hozzám.

Nem szoktam ilyet, de valahogy mégis úgy éreztem, hogy meg kell ismerkednünk. Nem hiszem, hogy olyan sok mindent tudnék mutatni, de ki tudja...

Én halál komolyan így gondolom... pl. cukrászatot nem lenne pofám tanítani, mert úgy érzem, hogy én a cukrász szakmától baromira messze vagyok. Messze vagyok??? Ő mondjuk Amerikában én meg itt, és mondjuk gyalog indultam el felé... köbö...
(bárcsak felkarolna egyszer engem is valaki... és nem csak itthon gyártanám magamnak az idétlen tortáimat)

Nos, ez a hölgyemény képes volt eljönni hozzám a Vajdaságból! Gondoltam, ha ennyire nem normális, hogy a torta díszítés miatt ennyit utazzon, már jól kijövünk majd egymással! :)

El nem tudom mondani, mennyi ajándékot hozott a gyerekeinknek és nekünk! Csak ámultam, hogy létezik ilyen ember manapság???

Kellemetlenül is éreztem magam amiatt, hogy akkor most én meg megmutatok egy-két trükköt (mint Rodolfó) és csalódva fog távozni.

Lelkesen krémeket gyártottunk, piskótát sütöttünk és tortát töltöttünk, burkoltunk.

Élménnyel teli napom volt, amit köszönök neki!

Ezt a két tortát készítette, az én segítségemmel... (remélem legalábbis, hogy picit segítettem)



5 megjegyzés:

Andi írta...

mindkét torta gyönyörű

Judyt írta...

Ha "csak" ennyit tudsz tanítani, én is megyek szívesen ;) Vicces olvasni a sorokat, mert hogy én ezt gondolom magamról 2-4 torta után az normális, de mikor nálad sorakoznak a szebbnél szebb és mindenféle kreatív torták, akkor kicsit leesik az állam ilyen mondológ után ;)

Hamucipóka írta...

Szia Kricky!

A torták gyönyörűek! A szilikon formázó pedig nagyon ismerős, épp a héten szereztem be egy ugyanilyet. Még nem próbáltam ki, de már nagyon várom! Szerintem hasznos kis darab! :)

Pocilakóra várva írta...

Nagyon jól sikerültek!

Kricky írta...

Andi! köszönjük!

Judyt!
:))) nagyon aranyos vagy! :)

Hamucipóka!

nagyon jók ezek a szilikon formázók, bizony! köszönjük a bókot!

Pocilakóra várva!
köszi!