Kedves Olvasóim!
Most már azt hiszem, ideje volt újra jelentkeznem, hiszen úgy eltűntem, mintha soha nem is létezett volna ez a drága édes blog!
Elnézést kérek, amiért nincs időm a számítógép előtt ülni, és regényeket írni. :(
Pedig a fejemben mindig rengeteg információ, ötlet lapul.
De valahogy egyszerűbb a facebookon közzétenni őket, valamint ott egyszerűbb megválaszolni is a kérdéseket.
És itt jön az, hogy "és mi van azokkal a követőkkel, akik nem facebbok felhasználók?"
Jogos, jogos!
Próbálok visszatérni (próóóóbááálok), majd meglátjuk mennyi sikerrel.
Buzgón készítem a "hogyan készült" videóimat, amiket a YouTube csatornámon meg lehet tekinteni.
Rögtön hozok is egy aligátor torta készítést.
Azért szeretem ezeket a hogyan készült videókat elkészíteni, mert sokszor hallom azt, hogy "jól néz ki, de vajon krém van -e benne." Jogos a felvetés az Amcsi videók és műsorok berobbanása miatt.
Nos, ezek a videók jól bizonyítják, hogy igenis használok krémet és igenis lehet a finomat a különleges külsővel ötvözni.
Az már más kérdés, hogy milyen jó is lenne, ha ezeket rendelésre is el tudnám készíteni. Ugyanis egyelőre erre még nincs lehetőségem, nincs hivatalos műhelyem, ahol ezeket árulhatnám. Így maradok még az oktatásánál.
(kurzusaimra jelentkezés és infók itt: http://krickykonyhaja.blogspot.hu/p/airbrush-tortadiszito-kurzusok.html)
De ha valaki úgy érzi, hogy szívesen invesztálna pénzt a vállalkozásomba, szívesen veszem! :D
Nos, visszatérve a videómra és az aligátorra:
Fogadjátok sok szeretettel, valamint köszönöm a megosztásokat, feliratkozásokat a YouTube csatornámra!
És a videó, hogyan készült a kis aranyos:
Elképesztően jó! Bárcsak annyi idő alatt készülne el, amennyi a videó :)
VálaszTörlés