Egy incurikát (jééézus, mi ez a szó????) sültre (vagy égettre?) sikerült a színe ennek a tortának. No sebaj, legalább nem olyan, mint az előzőek. :)
Vannak fázis fotóim is, így most meg tudom őket mutatni. Különben miért is csináltam volna???
nem igaz?
Készült egy kép a krémmel betöltött, vajkrémmel lekent tortáról:
A vajkrémbe csokoládé ganache-t kevertem, így legalább picit finomabb, és nem sima vajkrémmel lett bevonva kívülről.
Ezután burkoltam unidec-el. A torta szélénél kicsit ráhagytam a levágásnál, hogy be tudjam alá hajtogatni (tűrni---mint a pólót a nadrágba...---milyen pihent vagyok ma-bocsánat).
Az élethűvé varázslást egy sajtreszelő segítette:
Ezután airbrush-al megfújtam (nem elloptam-ez csak egy buta szóvicc)a tortát. Mint az elején már írtam, picit túlzásba estem, és "megsütöttem" a színét.
Alap ötletem az volt, hogy egy kést beleszúrok, ami cukorból készült. De sajnos eltörtem. :( Így ez a rész kimaradt.
A pulyka tetején egy kis összetört csokidarával szórtam meg. A végén étellakkal fényessé tettem.
Gratulálok, nagyon élethű:)
VálaszTörlésNagyon tetszik,le vagyok nyűgözve.A férjem nem hitte el,hogy ez egy torta,látva a fázisfotókat csak ámult.Gratulálok!
VálaszTörlésNekem ilyen sülten is tetszik! :-)
VálaszTörlésÉn szétsülve is megenném :)
VálaszTörlésJutka!
VálaszTörlésköszi!
Erzsébet!
komolyan???? nagyon örülök neki!
Eszter!
de jó! örülök, hogy így tetszik!
Tejszínhab!
köszi!