Így ötlöttem ezt ki.
Hosszas gondolkodás után esett a választásom egy fincsi oldalasra.
Először az eredeti képet kerestem meg a google.hu-n. Általában inkább angolul írom be a keresendő szavakat. Most "borda" vagyis "ribs" volt a keresendő szóhoz tartozó kép.
Majd lementettem a gépemre, és nekiláttam.
forrás: innen |
Egy vaníliás krémmel töltött piskótát faragtam meg.
Vajkrémmel bekentem.
Bevontam Unidec-el.
Háromszoros marcipánból formáztam a "csontokat" és kakaóporral tettem élethűbbé.
Végül lefújtam airbrush-al:
Az igazi élethűséget a tetjére csorgatott lekvár adta, valamiféle szaftot imitálva.
A vicc, hogy nem voltam elégedett vele.
Ezért a következő alkalommal, mikor airbrush gyakoláson vett részt egy kedves ismerősöm, Ildi, megalkottuk ketten újra. Külön-külön- másként. :) persze csak hungarocellből, de így legalább tartós marad, és a következő bemutatón mindenki meglesheti. :)
Ildi munka közben... |
az oldalas csont nélkül.. |
ez az általam készített mű torta. |
Ildi élete első airbrush próbálkozása (ami kifejezetten jól sikerült, mert nagyon ügyes) |
borda sült zöldségekkel. :) |
A következő kurzusra lehet jelentkezni:
http://krickykonyhaja.blogspot.com/p/air-brush-kurzus.html
a márciusi időpontok hamarosan...
Már az első sem kutya, de a második a kevésbé gömbölyded élekkel már valóban roppant élethű! Nagyon guszta lett, Ildinek is gratula! :)
VálaszTörlésNem is tudom most mit ennék szívesebben oldalast vagy torta oldalast :D
VálaszTörlésRemekül néz ki mindkettő :)
Hát igen, ez az airbrush! De nem mindegy az sem, hogy tudja-e valaki használni. De hát ezt neked nem kell mondanom, ismétlem magam, profi vagy :)
VálaszTörlésEjh, nagyon gusztusos lett! :D
VálaszTörlésNagyon tuti!:)
VálaszTörlésDina! ign, nekem is sokkal jobban tetszett a második verzió. :)
VálaszTörlésE73! köszi!
tejszínhab! köszönöm szépen!
Thub!
köszi!
Picilakóra várva: köszönöm!