A legfurfangosabb az egészben, ahogy a kaviárt megoldottam. :) Büszke is vagyok magamra! Azért segítséget azért kértem Némó és Lengyel Józsi személyében, mivel ők igazi művészei a cukornak.
Iso plust használtam a "kaviárok" elkészítéséhez. Nagyon meggyőzőek, nemde? :))
ja, igen... a pálcika is K2-ből készült. :))
Szuper! Ezt a változatát a sushinak meg is enném. :)
VálaszTörlésHát ez mekkora jó!!! A kaviár szuper!
VálaszTörlésHát ezt meg bicózás közben csináltad?!?
VálaszTörlésBiztos a sarki étteremben vetted! :-)
Hehe, én is csináltam egy ilyet, csak nagyban:)) Tortaként és igaziban is finom :)
VálaszTörlésNagyon szuper lett ! Bár én nem eszem halat és semmit ami vízben él, de ez,már csak a tudat miatt is , hogy édesség, bevállalnám :)
VálaszTörlésEz az egyik legjobb sushi torta, amit eddig láttam! Szuper ötlet volt ez a karamell-kaviár, nagyon élethű lett tőle. Mekkora volt egyébként? Rendesen volt benne krém, meg minden, vagy még alatta egy rendes torta?
VálaszTörlés